E-learning van AAJ advies en OpleidenSnel

Hay Janssen
Hay Janssen

Onze doorgewinterde veiligheidskundige met jarenlange ervaring op het gebied van RI&E's, machineveiligheid en veiligheidsbeleid. Zijn sterke punten zijn het verbeteren van veiligheidsgedrag bij organisaties en het vaststellen van structuren, procedures en werkvoorschriften. Daarnaast weet hij als auditor alles van managementsystemen. Hay is gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige (HVK met registernumer 36554)

Onze elearning over gezond en veilig werken-

AAJ advies en OpleidenSnel hebben in eigen beheer vele opleidingen en toolboxen. Onze elearning is gericht op VCA en VCU opleidingen en toolboxen. Daarnaast hebben we ook vele andere opleidingen voor gezond en veilig werken. Voor  bedrijven maken we ook een eigen bedrijfsportal met bedrijfsspecifieke opleidingen en toolboxen of VCA opleidingen en examens.

Naast de elearning verzorgen we natuurlijk ook klassikale opleidingen. In dit bericht willen de Elearning van AAJ advies en OpleidenSnel toelichten. 

VCA opleidingen

De opleidingen basisveiligheid (BVCA) en veiligheid voor operationele leidinggevenden (VOL VCA) zijn in het Nederlands, Duits en Engels beschikbaar. Naast de lesstof zijn animaties en video’s een onderdeel, elk hoofdstuk wordt afgesloten met oefenvragen.

De cursist kan tevens een handout van de lesstof downloaden.

De cursist kan bovendien onbeperkt deelnemen aan het proefexamen behorend bij de lesstof. Het proefexamen blijft totdat de cursist geslaagd is open staan voor maximaal één jaar.

Alleen proefexamen VCA doen?

Als u alleen een proefexamen wilt doen voor de voorbereiding op uw VCA examen, dan kunt u voor een gering bedrag onbeperkt proefexamens doen.

VCU opleidingen

Veiligheid voor Intercedenten en leidinggevende (VIL VCU) is beschikbaar in het Nederlands en Engels bij de elearning. Net als bij de VCA opleidingen kunt u ook proefexamens volgen in de elearning en bij één van onze examenbureaus in uw regio en voor u het beste moment examen doen.

VCA examen of VCU examen doen

OpleidenSnel werkt samen met diverse examenbureaus, hierdoor zijn we in staat om in uw regio een examen te regelen gedurende vele dagen in de week. Wilt u een incompany examen doen?
Dan regelen we dit graag voor u tegen een scherpe prijs.

Overige e-learnings

De volgende opleidingen hebben wij tevens in onze e-learning ter beschikking:

1. Corona en de RI&E

In deze elearning behandelen we de RI&E van Corona aangevuld met een SWOT analyse voor uw organisatie in relatie met de gevaren van Corona voor u als bedrijf.

2. Voldoend Onderricht Persoon volgens NEN 3140

In deze elearning leiden we uw medewerkers praktisch op tot voldoend onderricht persoon volgens NEN 3140. In de elearning is een test opgenomen. U ontvangt een bewijs van deelname van ons.

U kunt ook deelnemen aan een examen van één van onze examenbureaus.

3. Werken met beeldschermen

Deze elearning is bedoelt om uw medewerkers een instructie te geven om de beeldschermwerkplek goed in stellen. De medewerkers ontvangen een bewijs van deelname.

4. Explosieveiligheid (ATEX) basisopleiding

Deze elearning is  voor operationele medewerkers die werkzaamheden moeten uitvoeren in een explosieve omgeving. Dit is een basis opleiding om hun vertrouwd te maken met de gevaren en de te nemen maatregelen bij het werken in een explosiegevaarlijke omgeving.

De deelnemers ontvangen een bewijs van deelname, maar kunnen ook deelnemen aan een examen van één van onze examenbureaus.

 
 

Eigen e-learning portal?

Als u een eigen portal overweegt voor uw interne bedrijfsopleidingen dan willen wij graag laten zien wat de mogelijkheden zijn van ons systeem. Neem vrijblijvend met ons hierover contact op.