Corona van RI&E naar plan van aanpak

Hoe kom je tijdens deze Corona crisis van een RI&E naar een praktisch plan van aanpak?

Heeft u al een RI&E om in deze tijd van Corona uw zaak weer te kunnen openen? Met deze e-learning begeleiden wij u naar een praktisch plan van aanpak om als ondernemer weer te gaan werken! Dit doen we in een e-learning “Corona, van RI&E naar veilig werken op 1,5 meter”.

Lees meer in onze blogs over Arbo en Corona op:

RI&E en Corona

 

Inhoud elearning

We werken steeds meer op afstand

De e-learning is praktisch van opzet en wij begeleiden u op een eenvoudige wijze naar concrete maatregelen. Samen met de e-learning krijgt u één uur individueel online advies en begeleiding. Als u meerdere vestigingen heeft kunt u deze online begeleiding ook collectief doen. Op verzoek kunnen we ook een bezoek brengen aan uw bedrijf.

In de e-learning behandelen we o.a. :

– De gevaren van Corona?
– Arbowet en Corona
– Wat zijn externe factoren waar u rekening mee moet houden?
– Wat zijn interne factoren waar u rekening moet houden?
– Welke maatregelen stellen we op en hoe communiceren we hierover?
– Checklist RI&E Corona

Na afloop als u uw RI&E heeft opgestuurd ontvangt u een schriftelijk toetsingsverslag.

Het is mogelijk om voor een bedrijf een specifieke module te maken speciaal voor uw organisatie of een webinar te organiseren voor uw bedrijf of branche.

Doelgroep

Doelgroep voor de e-learning zijn niet alleen de preventiemedewerkers, maar ook medewerkers of leidinggevenden die betrokken zijn bij het vinden van praktische oplossingen voor de aanpak van Corona op de werkplek. Bij het bepalen van maatregelen is goed overleg nodig met betrokken medewerkers.
 

Gewenst opleidingsniveau van de deelnemer

Niet van toepassing. De workshop is Nederlandstalig

Doelstelling

Als u de workshop heeft gevolgd heeft u een praktisch plan van aanpak in Excel, wat is afgestemd op uw organisatie. Tevens is een RI&E rapport opgesteld voor toetsing door een gecertificeerde kerndeskundige.

Kosten

De kosten van deze e-learning zijn per persoon € 325,- (excl. BTW) Dit is inclusief één uur online consult in totaal per deelnemer en toegang tot de e-learning voor drie maanden. Indien u een ondersteuningscontract heeft geldt een tarief van 250,- euro (excl. BTW).
Indien u meerdere personen van één bedrijf aanmeldt geldt een tarief van 200,- euro (excl. BTW) voor elke volgende persoon. Vanaf 4 deelnemers is dit inclusief twee uur online consult voor het bedrijf.

Als u de RI&E wilt laten toetsen met een bedrijfsbezoek, dan maken hier graag een scherpe aanbieding voor als u heeft deelgenomen aan de e-learning.

U kunt binnen 24 uur starten met de workshop.

Op verzoek kunnen we voor branches, bedrijven met meerdere vestigingen of ondernemersverenigingen een scherpe offerte maken voor onze e-learning “Corona, van RI&E naar veilig werken op 1,5 meter”.