Leren voor VCA

Hay Janssen
Hay Janssen

Onze doorgewinterde veiligheidskundige met jarenlange ervaring op het gebied van RI&E's, machineveiligheid en veiligheidsbeleid. Zijn sterke punten zijn het verbeteren van veiligheidsgedrag bij organisaties en het vaststellen van structuren, procedures en werkvoorschriften. Daarnaast weet hij als auditor alles van managementsystemen. Hay is gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige (HVK met registernumer 36554)

Leren voor VCA of VCU opleidingen

Elk jaar worden rond april door VCA Infra de nieuwe exameneisen gepubliceerd. Met ingang van november worden dan de officiële examens volgens deze eisen afgenomen.

Via OpleidenSnel levert AAJ advies ook aan haar relaties de lesstof voor deze VCA en VCU examens. Maar wat leveren wij en wat past het beste bij je?

Om hier een antwoord op te kunnen geven moet je duidelijk weten wat je leerdoelen zijn. Hierbij zijn enkele mogelijkheden:

  1. Je wilt het VCA certificaat zo goedkoop mogelijk en verder niets.
  2. Je wilt het VCA certificaat én je wilt zelf wat met de lesstof doen.
  3. je wilt het VCA certificaat én je wilt e.e.a. ook in je bedrijf implementeren.
Deze doelstelling bepaalt dus ook de wijze waarop je voor VCA of VCU gaat leren.

Ons VCA lesmateriaal

OpleidenSnel heeft eigen lesmateriaal voor VCA of VCU opleidingen in Nederlands, Engels of Duits.

Daarbij is het lesmateriaal ook in diverse vormen beschikbaar, namelijk als lesboek, e-learning of als pdf. Tevens kan men ook in elke taal online proefexamens doen.

UExamentips voor VCA of VCU examensniek in ons lesmateriaal is de QR code waarmee je een link naar een animatie kunt openen. Elk lesboek heeft zo tientallen QR codes opgenomen. De animaties over VCA zijn een aanvulling op de lesstof.

Eigen bedrijfslesmateriaal

Het lesmateriaal kunnen wij ook tegen geringe kosten voorzien van uw bedrijfslogo. De enigste voorwaarde die wij daar bij stellen is dat de examens via ons worden afgenomen.

Maar dat doen we wel tegen een scherpe prijs.

Ondersteuningscontract VCA of VCU

Een ondersteuningscontract voor VCA of VCU kost u slechts 125 euro per jaar, maar hiervoor krijgt u wel korting op de adviesuren én uren van de docent. De jaarlijkse kosten kunt u dus makkelijk terugverdienen.

Eigen e-learning portal

Wilt u een eigen portal voor het VCA lesmateriaal, uw toolboxen, proefexamens of uw eigen introductietoets voor nieuwe medewerkers. Ook dit is bij ons mogelijk, neem hierover vrijblijvend contact met ons op via OpleidenSnel.

Incompany opleidingen

Wilt u echter meer doen met VCA dan is wellicht een incompany hybride opleiding een oplossing. De deelnemers studeren en oefenen online voor het examen. De docent beantwoord klassikaal eventuele vragen van de cursisten, maar stemt de VCA lesstof af op uw dagelijkse praktijk met behulp van foto’s en afspraken uit uw bedrijf.