VCA opleidingen of VCU opleidingen

AAJ advies kan de VCA, VOL-VCA en VIL-VCU opleidingen voor u verzorgen. De opleidingen kunnen klassikaal of via e-learning gevolgd worden. De examens worden altijd afgenomen door erkende gecertificeerde examenbureaus.

Recente eind- en toetstermen

De inhoud van de opleidingen is afgestemd op de recentste versie van de eind- en toetstermen  van de VCA-examenbank. De cursist ontvangt na het met goed gevolg deelnemen aan het examen een certificaat en een VCA/VCU-pasje. Het certificaat is 10 jaar geldig.

Een standaard klassikale (B-VCA), VOL-VCA en VIL-VCU opleiding duur 1 tot 2 cursusdagen. Dag 1 is van 09.00 tot 16.30 en dag 2 van 09.00 tot 15.00 uur. Het examen is dag 2 om 16.00 uur. De groepsgrootte is 8 – 20 personen. Tijdens de cursus worden minstens 2 proefexamens behandeld ter voorbereiding op het examen.

Hybride VCA opleiding

De opleiding voor VCA kan op verschillende manieren worden gecombineerd tot een hybride opleiding.

U kunt een pdf download combineren met proefexamens of u kunt een e-learning combineren met een korte examentraining van een halve dag vóór het examen. Maar u kunt ook het traditionele lesboek combineren met proefexamens. Het maken van digitale proefexamens is belangrijk, omdat het echte examen ook digitaal wordt afgenomen.

Maatwerk VCA opleiding

De klassikale opleidingen kunnen echter voor uw bedrijf op maat gemaakt worden. Kortere/langere opleidingen en andere starttijden zijn in overleg mogelijk. Wij kunnen de klassikale opleidingen verzorgen in  de talen Nederlands, Duits en Engels.

AAJ advies verzorgt de e-learning opleidingen via OpleidenSnel.

Lesboeken VCA en VCU

Wij bieden in samenwerking met OpleidenSnel zeer voordelige lesboeken aan voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

U kunt leren met behulp van:

  • Online e-learning cursus met onbeperkt proefeaxamens
  • Alleen proefexamens maken
  • PDF lesboek (direct downloadbaar en dus direct starten met leren), of
  • Lesboeken B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU in meerdere talen.