Managementsystemen

Managementsystemen voor arbeidsomstandigheden worden steeds volwassener. De ISO 45001 is de opvolger van OHSAS 18001 en de nieuwe VCA 2017/6.0 is net gepubliceerd.

ISO 9001,14001 en 45001 zijn gebaseerd op de nieuwe High Level Structure hierdoor zijn deze normen makkelijker te combineren met elkaar.  De VCA en VCU checklist kunnen hier makkelijk worden ingepast.

In de cloud werken of?

Klanten willen steeds vaker en meer in de cloud werken, ook voor hun handboeken. Formulieren worden online ingevuld en direct verwerkt. Geen dubbele data én u wordt herinnert aan uit te voeren zaken.

in de cloud werken is geen doel op zich, maar moet een middel zijn om efficiënter te kunnen werken. Geldt dit (nog) niet voor U? Dan wordt het handboek in Word en Excell voor u opgesteld.

Afgestemd op uw praktijk

Het handboek voor elk managementsysteem wordt altijd afgestemd op uw dagelijkse praktijk. Daarom starten we eerst met een 0-audit om uw praktijk te inventariseren en dit als uitgangspunt te nemen. Samen met u worden handboek, documenten en registraties opgezet. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereidt de audit ingaat en met succes hiervoor slaagt.

Bij het werken in de cloud kunt u gebruik maken van voorbeeld sjablonen voor procedures, documenten of formulieren.  Het overstappen naar  de cloud gaat dan veel makkelijker én efficienter.