Arbeidsomstandigheden advies nodig?

Om aan de wettelijke verplichtingen en aan de zorgplicht te voldoen moeten bedrijven beoordelen of de werkplekken en – processen veilig genoeg zijn. Een arbeidsomstandigheden advies in welke vorm dan ook is vaak wenselijk.

Bedrijven hebben vanzelfsprekend veel kennis en kunde in huis over hun bedrijfsprocessen, maar de kennis én interpretatie van de Arbowetgeving is veel lastiger. En hier ligt nu onze kracht! Onze kennis is breed georiënteerd in zeer veel branches van laboratoria tot productie omgeving, van hoge scholen tot kinderdagverblijven, van GGD tot jeugdzorg.

Wij kunnen u adviseren op de vele gebieden in relatie met veiligheid, gezondheid, gedrag en management. Onze adviezen zijn praktisch, efficiënt en resultaatgericht en afgestemd op uw wensen én doelstellingen.

Wenst u een advies over de RI&E, plan van aanpak, gedragsverbetering, gevaarlijke stoffen, VCA, VCU of OHSAS bel dan gerust op of stuur een mailtje.

Klik op een van de onderstaande foto’s om een onderwerp te kiezen.

Detachering
Gedrag en veilig werken
Persoonlijke beschermings -middelen
Binnenklimaat
Gevaarlijke stoffen
Management -systemen
Ongevalsonderzoek
Risico management
Coaching
Ergonomie
Risico's inschatten
Geluid en trillingen
VCA of VCU ondersteuning

Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw medewerkers coachen en incompany begeleiden. Als uw veiligheidskundige of preventiemedewerker tijdelijk is weggevallen kunnen wij ook een interimmanagement invullen.