VCA of VCU ondersteuning

VCA en VCU gecertificeerde bedrijven moeten een voldoende opgeleide VGM-Functionaris in dienst hebben. Deze functionaris dient minimaal in het bezit te zijn van een MVK diploma. Als dit binnen het bedrijf niet het geval is moet een ondersteuningscontract met een veiligheidskundige afgesloten worden.

AAJ advies biedt u op een eenvoudige wijze een ondersteuningscontract (de Bronzen versie) aan. Klik hiervoor op onderstaande button. Na ontvangst van de order ontvangt u een kopie van het certificaat van de veiligheidskundige en jaarlijks ontvangt u een advies over de directiebeoordeling en interne audit.

Het ondersteuningscontract

AAJ advies levert u jaarlijks:
1. HVK/MVK certificaat
2. Schriftelijke reactie op uw directiebeoordeling.
3. Ondersteuning conform basiscontract arbodienstverlening voor de veiligheidskundige.

Jaarlijks informeert u AAJ advies over:
1. De datum van de audit.
2. Het verslag van de directiebeoordeling en interne audit.
3. Het verslag van de externe audit.
 
 
Het contract wordt afgesloten voor een periode van drie jaar, maar kan jaarlijks schriftelijk uiterlijk een maand voor de verlenging worden beëindigd. Bovendien ontvangt u afhankelijk van het type ondersteuningscontract korting op de standaardtarieven van AAJ advies en lesmateriaal van OpleidenSnel
 
Alle overige ondersteuning is op afroepbasis.
 

Maatwerkregeling arbo ondersteuning

Als niet VCA of VCU gecertificeerd bedrijf kunt u vanzelfsprekend ook een ondersteuningscontract afsluiten, hierdoor kunt u toch profiteren van onze lagere tarieven. Vanzelfsprekend is dit ook mogelijk bij ISO gecertificeerde bedrijven.
Deze regeling valt onder de maatwerkregeling van de Arbowet. Hiervoor hebben we twee versies (Zilver en Goud).

 

Onze ondersteuningscontracten

In onderstaande tabel zijn onze ondersteuningscontracten opgenomen en wordt toegelicht wat hiervan de mogelijkheden zijn. De contracten geven de preventiemedewerker toegang tot onze adviseurs en betere afstemming van activiteiten. U heeft de keuze uit drie varianten: Brons, Zilver of Goud.

Opleidingen klantenportal

Bovendien kunt u met korting gebruik maken van als onze VCA of VCU opleidingen bij OpleidenSnel. U heeft dan toegang tot een eigen klantenportal om de opleidingen voor uw cursisten zelf snel en makkelijk te regelen.