Managementsystemen

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van V&G managementsystemen binnen bedrijven. De begeleiding die wij bieden is geheel op maat, variërend van alleen advies tot de volledige opzet en invoering van een V&G managementsysteem en begeleiding bij de externe audits.
 
Certificering van bedrijven of personen wordt in onze economie steeds belangrijker. De belangrijkste reden hiervoor is dat men als organisatie kan aantonen dat er structureel aandacht wordt besteed aan het beheersen van risico’s.
 
Wij kunnen u helpen bij het opzetten en implementeren van de volgende managementsystemen:
 
  • VCA*, VCA** en VCA Petrochemie
  • VCU
  • ISO 45001
  • ISO 9001
  • ISO 14001
Dit kan zowel in de cloud als in uw eigen systeem “op de grond” in word en excel. Lees hierover meer in ons blog: werken in de cloud moet dat nou? en op de pagina over V&G managementystemen

Ondersteuningscontract

VCA en VCU gecertificeerde bedrijven moeten een VGM-Functionaris in dienst hebben. Deze functionaris dient minimaal in het bezit te zijn van een MVK diploma. Als dit binnen het bedrijf niet het geval is moet een ondersteuningscontract met een derde afgesloten worden.

Met een ondersteuningscontract kunnen wij zorgen dat u voldoet aan de ondersteuning door een veiligheidskundige en dat ook nog een aantrekkelijke korting op onze tarieven. Want goede zorg moet je belonen. Alle overige activiteiten zijn op afroep.

Wij bieden u op een eenvoudige wijze een ondersteuningscontract aan. Na ontvangst van de order ontvangt u een jaarlijks kopie van het certificaat van de veiligheidskundige en jaarlijks ontvangt u een advies over de directiebeoordeling en interne audit.
 
Als niet gecertificeerd bedrijf kunt u vanzelfsprekend ook een ondersteuningscontract afsluiten. Want dan kunt u ook profiteren van alle voordelen van het ondersteuningscontract.

De inhoud van het ondersteuningscontract is afgestemd op de inhoud van basiscontract voor de arbodienstverlening.