Hay Janssen is gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige (HVK) -certificaatnummer 36554.

Hay is een doorgewinterde veiligheidskundige met jarenlange ervaring op het gebied van RI&E’s, machineveiligheid en veiligheidsbeleid. Zijn sterke punten zijn het verbeteren van veiligheidsgedrag bij organisaties en het vaststellen van structuren, procedures en werkvoorschriften. Daarnaast weet hij als auditor alles van managementsystemen. 
Jeroen Janssen is onze commercieel en administratief medewerker / webbeheerder
 
Jeroen is verantwoordelijk voor de cursistenadministratie, maar ook voor het ontwikkelen en beheer van al onze websites.

Rob van Oosterhout ondersteunt ons op het gebied van veilig en gezond werken. Hij is veiligheidskundige en ook werkzaam als centralist bij de meldkamer van de brandweer. Hij is tevens docent voor veiligheidsopleidingen zoals VCA en BHV.

Rob van Oosterhout
Nelly Janssen een van de directeuren van AAJ advies. Zij is tevens verantwoordelijk voor de administratie, zij zorgt dat alle facturen op tijd worden betaald en op tijd worden verstuurd. Zij zorgt ervoor dat alles op kantoor goed en op tijd geregeld wordt.

Noëlle is onze rots in de branding en regelt de klantencontacten voor opleidingen en examens en zorgt dat onze cursisten op tijd hun examenoproepen krijgen.

Zij regelt de cursistenadministratie.

Henk-Jan is student maar ondersteund ons op allerlei manieren. Hij doet de lastige klussen, waar wij niet aan toekomen.

Connie is onze interieurverzorgster en zorgt dat iedereen kan werken in een omgeving die voldoende schoon is.