Webinar veilig aan de slag als werkgever tijdens Corona

In samenwerking met FactorPit organiseren we vrijdag 28 augustus 2020 om 13.00 een webinar met als titel: “Veilig aan de slag als werkgever tijdens Corona”. De tijdsduur hiervan is 45 minuten.

Kosten webinar

De kosten van deze webinar zijn 15 euro per deelnemer. Voor relaties van AAJ advies en FactorPit is deze webinar gratis. Zij ontvangen een kortingscode, maar dienen zich wel in te schrijven. De deelnemers aan de webinar ontvangen deze deelnamekosten retour als ze bij ons een RI&E of toetsing van de RI&E Corona afnemen.

Algemene informatie

Jouw medewerkers moeten veilig en gezond hun werk kunnen doen. Ook in tijden van corona. Thuis, op locatie of bij derden. Langzaam komen er weer meer mensen op de werkvloer. Na de zomer komen medewerkers terug van vakantie. Misschien zelfs uit het buitenland. Ben je hier op voorbereid? En weet je hoe je je organisatie hier op inricht?

In dit webinar nemen we je mee in een aanpak waarmee je jezelf als preventiemedewerker of werkgever optimaal kunt voorbereiden. Je kunt op basis hiervan je medewerkers goed informeren én weet zeker dat je achteraf bij de Inspectie SZW kunt aantonen dat je de juiste dingen hebt gedaan. In dit webinar vertellen we je hoe dit werkt en welke acties je moet ondernemen: de do’s en don’ts rondom COVID-19-maatregelen.

Kim van Gils is Arbeids- en Organisatieadviseur bij FactorPit en ondersteund werkgevers en HR professionals om een personeelsbeleid te realiseren met maximale impact op gezond en veilig werk.

Hay Janssen is hogere veiligheidskundige bij AAJ Advies en adviseert bedrijven over arbeidsomstandigheden, voert ongevalsonderzoek uit, begeleidt en toetst RI&E’s en verzorgt opleidingen op het gebied van arbo en veiligheid.

U kunt zich inschrijven met behulp van onderstaand aanmeldformulier.